Pečení chleba z kvásku s Janou Berkovou

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

6odqlz4yyjl2e3y-nms7.jpeg
U vás doma nebo, dohodnutém místě nebo v Olomouci v bistru ve Florcenter v Holici., Olomouc (mapa)

Kurz je individuální

Kurzu se již zúčastnili

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 21 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Poznámka k termínu

Kurz je koncipován pro 1-2 osoby. Mohu se tak zaměřit přímo na vaše přání a potřeby. V Olomouci a do 5 km od radnice bez cestovného. Dále podle veřejného sazebníku. Můžete kurz věnovat jako dárek a mít tak se sestrou, kamarádkou, partnerem, tchýní apod. společný zážitek. :)

Co Vás čeká?

Naučím vás, jak si připravit chutný a zdravý kváskový chleba i jiné pečivo.

Snadno, rychle a levně.


VŠE O KVÁSKU 

Po kurzu budete vědět vše o kvásku. Co je to, jak funguje, co má a nemá rád, jak se o něj starat a na co všechno ho můžeme použít. A samozřejmě také jak ho zabezpečit, když jedete na dovolenou. O kvásku a pečení kolují různé mýty a pověry. Spolu se podíváme, jak jsou pravdivé. S mým letitým Kváskem a informacemi bude pro vás jeho vedení a použití hračkou.

 

PRAKTICKÝ POSTUP VZNIKU CHLEBA

  • Zaděláte si ze své mouky těsto na chleba, který si pak doma upečete a provoníte celý dům.
  • Řekneme si, co potřebujete a co ne - pomůcky, přísady, postupy

 

INSPIRACE

Inspiruji vás k báječnému kreativnímu životu s kváskem, k dalším tvarům a chutím.

RADY Z MÉ PRAXE od roku 2011

Poradím vám co si pořídit, i co mít nemusíte a ušetříte své zdraví, finance i místo v kuchyni.

DOTAZY

Bude prostor i na vaše dotazy, řešení problémů, které jste měli, pokud už kváskujete. I po kurzu se budete moci se mnou poradit po mailu, telefonu.

Odnesete si:

  • Kousek mého Kváska založeného 12.10.2012
  • Své kváskové těsto, ze kterého si po nakynutí upečete chleba.
  • Budete si moci koupit užitečné věci ke kváskování - mé Kváskové kuchařky a receptáře, pedigové ošatky na kynutí chleba, suprové smaltované formy, větší i menší balení různého koření, kuchyňské nože KDS Sedlčany nejen na pečivo, pytlíky z plátna na pečivo, pekařské stěrky a další vychytávky.

 

Co s sebou?

  • trochu mouky (už jejím nákupem začíná kurz)
  • pomůcky (zástěru, mísu, vařečku, stěrku atd.) - podrobně vám to pošlu v mailu.

 
A na závěr?

Počet míst je na veřejném kurzu omezen. Ale i pokud je kurz naplněn, tak i tak mi napište, občas se nějaké místo uvolní. Nebo "nafoukneme" prostor, protože "dobří lidé se vždy vejdou".

 

Ráda vám předám svoji kváskovou vášeň. :o)

Řekněte o kurzu kamarádce nebo svým blízkým a přijďte si užít společné tvoření!

 
Na setkání se těší kvásková kuchařka Jana Berková a Kvásek z Olomouce

 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.