Pečení chleba z kvásku s Janou Berkovou
Jana Berková
Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »
Kurz je individuální
Kurzu se již zúčastnili
-
Natálie
-
Anna
Kurz již navštívilo 21 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Poznámka k termínu
Kurz je koncipován pro 1-2 osoby. Mohu se tak zaměřit přímo na vaše přání a potřeby. V Olomouci a do 5 km od radnice bez cestovného. Dále podle veřejného sazebníku. Můžete kurz věnovat jako dárek a mít tak se sestrou, kamarádkou, partnerem, tchýní apod. společný zážitek. :)
Co Vás čeká?
Naučím vás, jak si připravit chutný a zdravý kváskový chleba i jiné pečivo.
Snadno, rychle a levně.
VŠE O KVÁSKU
Po kurzu budete vědět vše o kvásku. Co je to, jak funguje, co má a nemá rád, jak se o něj starat a na co všechno ho můžeme použít. A samozřejmě také jak ho zabezpečit, když jedete na dovolenou. O kvásku a pečení kolují různé mýty a pověry. Spolu se podíváme, jak jsou pravdivé. S mým letitým Kváskem a informacemi bude pro vás jeho vedení a použití hračkou.
PRAKTICKÝ POSTUP VZNIKU CHLEBA
- Zaděláte si ze své mouky těsto na chleba, který si pak doma upečete a provoníte celý dům.
- Řekneme si, co potřebujete a co ne - pomůcky, přísady, postupy
INSPIRACE
Inspiruji vás k báječnému kreativnímu životu s kváskem, k dalším tvarům a chutím.
RADY Z MÉ PRAXE od roku 2011
Poradím vám co si pořídit, i co mít nemusíte a ušetříte své zdraví, finance i místo v kuchyni.
DOTAZY
Bude prostor i na vaše dotazy, řešení problémů, které jste měli, pokud už kváskujete. I po kurzu se budete moci se mnou poradit po mailu, telefonu.
Odnesete si:
- Kousek mého Kváska založeného 12.10.2012
- Své kváskové těsto, ze kterého si po nakynutí upečete chleba.
- Budete si moci koupit užitečné věci ke kváskování - mé Kváskové kuchařky a receptáře, pedigové ošatky na kynutí chleba, suprové smaltované formy, větší i menší balení různého koření, kuchyňské nože KDS Sedlčany nejen na pečivo, pytlíky z plátna na pečivo, pekařské stěrky a další vychytávky.
Co s sebou?
- trochu mouky (už jejím nákupem začíná kurz)
- pomůcky (zástěru, mísu, vařečku, stěrku atd.) - podrobně vám to pošlu v mailu.
A na závěr?
Počet míst je na veřejném kurzu omezen. Ale i pokud je kurz naplněn, tak i tak mi napište, občas se nějaké místo uvolní. Nebo "nafoukneme" prostor, protože "dobří lidé se vždy vejdou".
Ráda vám předám svoji kváskovou vášeň. :o)
Řekněte o kurzu kamarádce nebo svým blízkým a přijďte si užít společné tvoření!
Na setkání se těší kvásková kuchařka Jana Berková a Kvásek z Olomouce
Víš, že Jana vede také tyto kurzy?
- Velký kurz pečení a vaření z kvásku s Janou Berkovou - Individuální
- Bezlepkové pečení a vaření z kvásku z jednodruhových mouk - Individuální
- Domácí kváskový chleba s Janou Berkovu - 11. 4. 2024
Další zajímavé kurzy
Jak na osobní finance
Jak vytvořit online kurz za 30 dní
Praha ,
Co je Low Carb / nízkosacharidové stravování a jak na něj
Obličejová Gua Sha masáž
Brno ,
Kurz pro HR: pilíře úspěšného náboru
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Pečuj o své nohy - budou tě nosit ještě dlouho
Brno ,
Dětská jóga I - základní know how
Webinář - online ,
Kurz lhaní
Praha ,
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Praha ,
Kurz výmluv a odkládání
Webinář - online ,
Perfektní struktura kurzu, hodnotím jej jako velice dobře připravený. Zároveň je dobré, že si člověk zkusí několik typů pečiva/ostatních dobrot.
Jsem ráda, že jsem ho absolvovala, neboť i když jsem zkoušela péct kvaskovy chleba podle internetu, něco mě tam pořád nešlo. Tady vše vysvětleno, ukázáno prakticky a také zodpovězeny všechny nejasností. Super kurz.
Skvělý
V kurzu byla vhodně propojená teorie s praxí, velmi příjemné prostředí a příprava.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: