Espressologie naživo

20130723-000224-petr-krajanek-lektor.jpg

Petr Krajánek

Motto:  „Když jsem poznal trýzeň žízně, otevřel jsem si kavárnu, aby v ní i jiní mohli pít...“ E. T. K. Po dlouhých letech kancelářské práce v public relations a příbuzných oborech jsem pocítil silnou potřebu změny. I Více o lektorovi »

20130819-231223-podpalubni-copyright.jpg

Kurz bohužel není aktivní

Nech nám svůj e-mail, dáme ti vedět, až bude kurz aktivní Sledováním kurzu dáš lektorovi podnět, aby kurz obnovil! ;)

Kurz již navštívilo 33 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Vypijete vše, co před vás v kavárně postaví?

Kávová kultura je u nás značně roztříštěná, kávou jsou leckde schopni nazývat i břečky zcela nepitelné a i když použijí kvalitní surovinu a solidní přístroje, vyrobí jen připálený lektvar z puškvorce a hadích ocásků…

Abyste už víckrát nenaletěli, máme pro vás rozšiřovací kurz pro mírně pokročilé kavárenské povaleče. 

Naučíte se zásady správné přípravy espressa a z něj odvozených typů káv.
Na profesionálních strojích si prakticky vyzkoušíte nabyté znalosti a sami si tak připravíte vlastní cappuccino nebo třeba caffé latté macchiato.
Na závěr obdržíte absolventský certifikát.

V ceně kurzu jsou veškeré ochutnávky a občerstvení.

Odpolední kávový kurz, ze kterého se právě včas a s plnou nádrží energie odpíchnete k večernímu kinu, divadlu a nebo párty. Sobotní noc už může být klidně dlouhá...

Doprovodné fotky

  • 20130819-231223-Paka-a-tamper.png
  • 20130819-231410-20130723-000223-Cafe-v-podpalubi-webviz2.jpg
  • 20140112-210259-Ilustracka1.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.