Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Expedice Sněžka: překonání svých limitů a probuzení vnitřní síly a sebelásky skrz výšlap na Sněžku v plavkách. Součástí je hluboká příprava skrz dech a jiné hacky na vnitřní zahřátí. Vysoká bezpečnost a nutričně vydatná strava po celou dobu pobytu - včetně výšlapu. Tento kemp je určitě jeden z těch, který vám může změnit život. Sněžka má velkou sílu a síla skupiny vše jen umocňuje.

Cena: 8 500 kč - 335 eur na osobu/omezená kapacita 15 míst
Místo: Velká Úpa, Krkonoše
Termín: 28 - 1.12./čtvrtek večer - neděle/ 4 dni (3 noci)

Instruktoři a pozvaní hosté:

Veronika Jelínková - biohackerka, autorka projektu a knihy Hoř Pomalu

Libor Mattuš - biohacker, neurojazykový kouč, autor projektu Chlad s Liborem

Jan Vojtěchovský - báječný biohackerský kuchař a bezpečnost na výšlap

Co všechno je v ceně?

  • Ubytování na čtyři dny/tři noci v krásné horské chatě uprostřed nádherné divoké přírody.
  • Plná penze jídel, které jsou navrženy podle efektivních principů životosprávy - barevené, chutné a zdravé - bez mléka, bez lepku, vege.
  • Dáme si též různé power mňamky včetně neprůstřelné kávy a MCT oleje, kvalitní čokolády a výborného kokosového jogurtu od Wild & Coco.
  • Workshopy s dvěma lektory a dvěma hosty z oblasti životosprávy, pohybu, otužování, mindfulness, biohackingu, práci s dechem, naší myslí, naším tělem. Probudíte v sobě svůj potenciál. Objevíte svoje hranice a my vám pomůžeme je překročit. Jediné co potřebujete je odvaha.

Pro koho kemp je a pro koho není:

Kemp je pro lidi, kteří se vědomě chtějí vystavit nepohodlí, nastartovat svůj život podle sebe a žít ho naplno. Nejedete na hrad. Pokud hledáte čistý relax bez toho, aniž byste museli jít mimo svojí komfortní zónu, tento kemp rozhodně není pro vás. Na druhou stranu se nemusíte ničeho tolik bát. Síla skupiny, přírody a mysli je veliká. Uvidíte, že dokážete mnohem víc, než si teď myslíte. A to vám může opravdu změnit život. Nemusíte na kemp nikterak trénovat a to ani v otužování.

Naše role:

Naše role je pomoci vám překonat svoje limity, abyste v sobě probudili vnitřní sílu a sebelásku. Jsme vaši průvodci, kteří se o vás budou s láskou starat po celou dobu pobytu. Nemusíte dělat vůbec nic. Jen se soustředit sami na sebe a nechat se motivovat a hýčkat.


Kompletní balíček přímo pro tebe,
těšíme se z tvé společnosti team Code of Life

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.