Polyamorie aneb když nám v monogamních vztazích něco chybí

6pefytvp190-nad-brnem-trun-orez-2.jpg

Jana Šálková

Ve svém životě mám dvě velké vášně, a to pohyb a interakci s lidmi. Obě dvě se mi nejdříve podařilo nalézt v AcroYoze, které se věnuji od podzimu 2014 a která Více o lektorovi »

91lgkdgjcyp-dsc-2605.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Přijďte se seznámit a popovídat si o netradičním vztahovém konceptu, který považuje za přirozené mít ve svém životě více romantických vztahů souběžně a dokonce v nich vychovávat děti.

Polyamorie je etická, konsenzuální forma nemonogamního způsobu života, kdy partneři odmítají vzájemnou exkluzivitu ve vztahu a naopak se snaží respektovat svobodu jedince s ohledem na vzájemné city a emoce všech zúčastněných. Pro lidi žijící v těchto vztazích jsou klíčovými prvky jejich vztahů vynikající komunikace, nezvyklá upřímnost, práce s vlastními emocemi a strachy nebo přebrání odpovědnosti za svůj vlastní život. Polyamorie je praktikována mnoha způsoby, od solo-poly po polyvěrnost, vztahové anarchie a mnoha dalších.

Toto setkání je společným setkáním lidí, kteří se o polyamorii chtějí dozvědět více a jedinců, kteří s ní mají letité zkušenosti a etická nemonogamie je přirozenou součástí jejich životů. Pokud o polyamorii slyšíte poprvé, můžete se tedy dozvědět nejen o konceptu jako takovém, ale především si poslechnout reálné příběhy a výzvy těch, kteří se rozhodli jít nekonvenční cestou a žít své vztahy po svém tak, jak jim dává smysl.

V úvodu setkání se dozvíte více o fungování konceptu, o různých druzích vztahových uspořádání etické nemonogamie. Ve druhé části setkání budete mít prostor popovídat si a zeptat se na cokoliv těch, kteří polyamory vztahy žijí či jen tak naslouchat tomu, co vás na setkání zaujme

Setkání pořádá iniciativa Brnopoly a není primárně seznamovací akcí.

V čajovně sedíme v zadní místnosti za schody, rezervace (při dotazu na personál čajovny) je na jméno Brnopoly.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.