Jak podnikat v jazykových službách

626sae793lwtnjf-lucemburk.jpeg

Lucie Gramelová

Jazyky jsou moje vášeň. Vystudovala jsem španělštinu a řečtinu, taky miluju italštinu, polštinu nebo finštinu. Na cizích jazycích mě fascinuje úplně všechno. Více o lektorovi »

1m1yjufty4x-dsc-3803-u.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 61 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Tento kurz vám může ušetřit roky tápání na trhu jazykových služeb - ať už se chystáte učit, překládat, tlumočit, provádět nebo se chystáte vrhnout do některé z nově vznikajících jazykových profesí. Dozvíte se, s jakými agenturami spolupracovat a jakým se vyhnout obloukem, ale také jak se agenturní práce zbavit úplně. Řekneme si, jak uspět na volné noze, ale také kde hledat, pokud toužíte po hlavním pracovním poměru. To všechno v první polovině kurzu.

V druhé polovině se zaměříme na podnikání - jak pracovat s brandem, jaké propagační kanály zvolit, jak nastavit ceny nebo proč je dobré pravidelně se potkávat s kolegy.

Proč dělám tento kurz? Protože práce s jazyky je podle mého názoru dream job. Přináší vám svobodu, stálý přísun zajímavých setkání a zajímavých lidí a samozřejmě velmi dobré finanční ohodnocení. Zároveň ale vidím, jak se spousta (a nejen začínajících) kolegů honí, spolupracuje s nespolehlivými agenturami nebo jen nedokáží rozvinout obrovský potenciál, který jejich třeba i dobře našlápnutý jazykový byznys má. 

Nemůžete se kurzu zúčastnit ve vypsaném termínu? Natočila jsem videokurz Jak podnikat v jazycích. O podnikání jazykových lektorů jsem také napsala knihu Buď špička mezi lektory.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.