Jak začít podnikat v gastronomii

1112450-bezlepkovy-cokoladovo-smetanovy-dort.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 15 spokojených účastníků.

Jídlo + nápad + odvaha = gastro business

Chceš vlastní restauraci? 

Máš unikátní recepturu?

Pokud máš nápad, jak udělat díru do světa gastronomie, ale taky mnoho dotazů a nevíš, jak začít, ráda si tvůj nápad nad dobrou kávou vyslechnu :) 

Kdo by se určitě měl přihlásit?

Začínající foodies, gastro nadšenci, pokud chceš otevřít vlastní restauraci, kavárnu, máš zajímavý recept, tip na produkt, chceš provozovat catering, máš vlastní recepty. 

Proč se ptát mě?

Mám vlastní bistro, a založila několik zajímavých projektů, které ho dělají výjimečným (Food Incubator, Shared BBQ Point, Kitchenshare, Test konceptu restaurace, Sdílená provozovna pro malé výrobce). Prožila si začátky, vím, že nejcennější pro tebe je osoba, které se můžeš zeptat na rovinu na všechno. Udělala pár velkých chyb, z kterých se můžeš poučit a taky zkusila věci, kterých jsem se bála a přinesly velký úspěch. 

S sebou: 

Dobrou náladu, chuť na kafe, upřimnost, otevřenost.

Připrav se:

Sestav si otázky, na které se bojíš zeptat. Na které máš pocit, že neexisuje odpověď. Sepiš si plán. Časový plán, finanční plán, název, představu, cíle, co tím chceš dosáhnout. Čím více toho sepíšeš, tím víc budeš mít jasno v tom, s čím bys potřeboval pomoci. 

Otázky, na které MUSÍŠ ZNÁT ODPOVĚĎ:

Co chceš výrábět, prodávat?

Kde?

Sám, s parťákem?

Proč?

Tvoje kapacity (čas, finance, pracovní vytíženost).

 

 

Doprovodné fotky

  • 2743050-burger.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.