• skupinové
  • individuální
  • video kurzy
  • webináře
6kfvdtq5fmilkn4-divadlo-procity02-55.jpg

Improvizační kurz - Dropimprov

Chceš se naučit improvizaci v běžném životě? Zajímá tě, jak získat kontrolu nad situací? Nebo se chceš prostě jenom oddat své fantazii a zlepšit svou kreativitu? Přijď na DROPINPROV a příjmy hru!

Praha
9fn4cmi9d84dao9-naucmese-web-copy.jpeg

Relaxační procházka za bylinkami s ochutnávkou

Projděme se společně lesem, loukou nebo úvozem. Objevme rostliny a bylinky, které vám přinesou zdraví, krásu i klid. Ochutnejme se a poznejme je všemi smysly.

Praha
8430390-branding.jpg

Budování značky (brandbuilding)

V kurzu Budování značky krok za krokem vás Karel Mindless Novotný provede procesem jejího vytváření od samotného začátku. Kurz je postaven pro všechny zájemce o marketing a značky zvlášť.

Video kurz
72413uipx2irbb3-uvodni-foto-na-web.jpeg

Nedělní jóga pro ženy "jarní úklid"

Tematické jógové neděle pro ženy - imunita, detox organismu, přednáška o bylinkách k tématu či při poslední lekci o moderní homeopatii.

Bechyně
8hvi98gowp4py9k-laptop-2562211-1920.jpg

21denní diplomková výzva

Rádi byste konečně pohli s diplomkou či bakalářkou, ale pořád se k tomu nemůžete odhodlat? Pojďme to zkusit společně s 21denní diplomkovou výzvou a sdíleným závazkem!

Webinář - online
5ybsqwnlvoo-pohovor-nanecisto.jpg

Pohovor nanečisto aneb Kariérní restart

Chystáte se na pracovní pohovor a rádi byste uspěli? Chcete se připravit na komunikaci s budoucím zaměstnavatelem? Chcete umět zaujmout nejen svým životopisem, ale hlavně vystupováním?

Brno
57r4q75itvqvp5k-cactus-rose.jpg

Květiny z pěnovky

Workshop tvorby květin z foamiranu a dalších druhů pěnovky. Květiny lze zpracovat do velmi věrných podob skutečným květinám. Seznámení s pomůckami vhodnými na výrobu jako jsou žilkovače a podobně.

Praha
20150608-135629-screen-shot-2015-06-08-at-13.21.01.png

Vědomý dotek - cesta vnímaní vlastní energie

Na tomto kurzu vstoupíme na cestu vnímaní vlastní energie, která nám umožní dále vnímat energii druhých. Budeme se věnovat umění doteku a intuitivní masáže, se zaměřením na uvolnění těla a harmonizaci energie.

Brno
36fv6jyb1y5pis1-hvezda-intro-foto.jpg

Hvězda komunikace s Laštovkou na drátě a umělou inteligencí

Umělá inteligence vás nepřipraví o práci - budou to lidé, kteří se ji naučí využívat lépe než vy. On-line video workshop, který změní váš způsob myšlení a otevře cestu k novému kreativnímu pojetí.

Video kurz
6nuauiqzdrm8yk6-finale-velkafotka.jpg

Akvarel srozumitelně na různá témata - i pro ty, co si myslí, že neumí malovat

Od roku 2013 vám ukazuji, jak se akvarelem promalovat k radosti. Naučím vás vést štětec tak, abyste si malování užili. A to i v případě, že jste úplní začátečníci, nebo si myslíte, že malovat neumíte. Postupujeme názorně, po jednotlivých krocích.

Praha
7hqp5o83j7lfzn4-uvodni-obrazek-naucme-se-jak-vytvorit-kvalitni-web.jpeg

Jak vytvořit kvalitní web?

Chcete mít web, který opravdu vynikne? Nevíte, jaké informace na webu mít a jaké ne? Budete si web tvořit svépomocí nebo potřebujete dobré zadání pro agenturu/programátora? Přihlaste se na workshop a přibližte se svému novému webu.

Webinář - online
37vmwkqvqdn-pexels-photo-263370.jpeg

Transformace lékařské praxe na s.r.o. krok za krokem

Provozujete svou lékařskou praxi jako OSVČ a zvažujete transformaci na s.r.o., ale nevíte co je vše potřeba udělat? Ukážu Vám názorně, krok za krokem, co je vše třeba udělat.

Kdekoli v ČR

Nevybral/a sis žádný kurz?

např. pečeme s konopím, sestavujeme vesmírnou raketu, ...

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.